2110156474 6936691570 Αριστοτέλους 9, Περιστέρι gorillahands95@gmail.com

 

 

Έχουμε δημιουργήσει έναν χώρο για εσάς με σκοπό να αποσυμφορήσουμε το σώμα και την ψυχή από τους ρυθμούς της καθημερινής ζωής, αφήνοντας πίσω το άγχος και την κόπωση, βρίσκοντας αναζωογόνηση και ισορροπία. Το Gorilla Hands βρίσκεται στην καρδιά του Περιστερίου, πίσω από το μετρό Ανθούπολη.

Οι επαγγελματίες μας είναι υψηλά εκπαιδευμένοι στον τομέα του μασάζ και είναι δίπλα σας για να σας προσφέρουν μια χαλαρωτική εμπειρία και αναζωογόνηση για ολόκληρο το σώμα. Διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία μασάζ και θεραπειών για να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του σώματός σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
Με το μασάζ

Με το μασάζ

αφήνουμε πίσω το άγχος και την κούραση, βρίσκοντας αναζωογόνηση και ισορροπία.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε το μασάζ των ονείρων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

Ένα χαλαρωτικό μασάζ είναι μια απολαυστική θεραπεία που στοχεύει στην χαλάρωση των μυών και την ανακούφιση από το άγχος, χρησιμοποιώντας απαλές κινήσεις και αρωματικά έλαια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

Το μυοχαλαρωτικό μασάζ είναι μια θεραπεία που επικεντρώνεται στην ευέλικτη χαλάρωση των μυών, αφαιρώντας την ένταση και τον πόνο, χρησιμοποιώντας βαθιές και αργές κινήσεις με σκοπό την αποκατάσταση και την ανανέωση του σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ

Το αθλητικό μασάζ είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία που στοχεύει στην ανακούφιση των μυικών προβλημάτων και τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΕΜΦΙΚΟ

ΛΕΜΦΙΚΟ

Το λεμφικό μασάζ είναι μια απαλή θεραπεία που στοχεύει στην ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας στο σώμα. Με απαλές κινήσεις και πίεση, αφαιρεί τον περιττό υγρό και τοξίνες, βελτιώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και τη γενική ευεξία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Το μασάζ αδυνατίσματος είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία που στοχεύει στη μείωση του σωματικού λίπους και τη βελτίωση της εμφάνισης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΦΩΤΙΑΣ - ΜΑΣΑΖ

ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΦΩΤΙΑΣ - ΜΑΣΑΖ

Oι βεντούζες έχουν θεραπευτικά αποτελέσματα γιατί βελτιώνουν την ελεύθερη ροή του αίματος, αφαιρούν τις τοξίνες από τον οργανισμό, μειώνουν το οίδημα και τον πόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
HOT STONE

HOT STONE

Το Hot Stone Massage (Μασάζ με Ζεστά Πετράδια) είναι μια απολαυστική θεραπεία που χρησιμοποιεί ζεστές πέτρες που έχουν θερμανθεί σε κατάλληλη θερμοκρασία και τοποθετούνται σε διάφορα σημεία του σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η ρεφλεξολογία είναι μια θεραπευτική τεχνική που επικεντρώνεται στην πίεση και τΟ μασάζ συγκεκριμένων σημείων στα πέλματα, τα χέρια και τα αυτιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΙ

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΙ

Το μασάζ με κερί είναι μια απολαυστική θεραπεία που χρησιμοποιεί ζεστό κερί για να χαλαρώσει το σώμα και τον νου. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το κερί λιώνει και εφαρμόζεται στο δέρμα με απαλές κινήσεις, δημιουργώντας μια ευχάριστη και ζεστή αίσθηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΦΑΛΙ

ΚΕΦΑΛΙ

Το μασάζ του κεφαλιού είναι μια θεραπευτική διαδικασία που επικεντρώνεται στη χαλάρωση και την ανακούφιση της περιοχής του κεφαλιού και του προσώπου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πονοκέφαλο και το άγχος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Το προγεννητικό μασάζ είναι μια εξειδικευμένη τεχνική θεραπευτικής μάλαξης που σκοπό έχει να ξεκουράσει και να ανακουφίσει τις εγκύους από τις καθημερινές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΛΑΤΗ - ΑΥΧΕΝΑ

ΠΛΑΤΗ - ΑΥΧΕΝΑ

Το μασάζ στην πλάτη και τον αυχένα είναι μια αποτελεσματική τεχνική που χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει τους μύες, να μειώσει το άγχος και να βελτιώσει τη γενική ευεξία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το λεμφικό μασάζ προσώπου είναι μια τεχνική μασάζ που στοχεύει στην απομάκρυνση των τοξινών και την προώθηση της κυκλοφορίας του λεμφικού συστήματος στο πρόσωπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η περιποίηση προσώπου είναι σημαντική για την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FOOT MASSAGE

FOOT MASSAGE

Το foot massage είναι μια θεραπευτική τεχνική μασάζ που επικεντρώνεται στα πόδια. Στόχος του είναι να χαλαρώσει τους μύες, να ανακουφίσει από το άγχος και τον πόνο, και να προάγει την κυκλοφορία του αίματος, προσφέροντας γενική αίσθηση ευεξίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ